HR Boat båtar

"En nåbar dröm"

HR Boat Sweden är ett helsvenskt företag som sedan 70-talet tillverkar och säljer roddbåtar, styrpulpetbåtar och mindre kabinbåtar. 

HR Boat kännetecknas av lättplanande och robusta båtar för insjö och skärgård med lågt pris, god bränsleekonomi och stilfullt utseende. Den låga vikten, sidstabilitet och en bärig akter kombinerat med oömma ytor gör HR-båtar till den perfekta allroundbåtar för fiske, sjöfågeljakt, badutflykter och sommaräventyr. 

Jakt, attack och spaning, våra mindre roddbåtar och jollar kan även förses med aktersnurra och kan på grund av sin låga vikt transporteras på biltaket för spännande dagsutflykter. Jaga rätt på en sjö eller gör ett strandhugg i en otillgänglig vik. Söker du en biltaksbåt till lågt pris eller en rejäl transportabel styrpulpetbåt för fiske i ytterskärgården?

Interboat Örebro har under 20 års tid marknadsfört HR Boat och är nu mellansveriges största leverantör av märket. I vår utställningshall visar vi ett brett sortiment av HR Boat.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår