Victory båtar

Välbyggda och välutrustade

Victory Boats står för pålitlighet, stil och komfort. Aluminiumbåtarna är kraftiga och smidiga. Ett relativt nytt stjärnskott på markanden – med kunnigt båtbyggeri och hantverk i grunden. Victory Boats modeller har kombi- eller helt aluminiumskrov och kännetecknas av en extraordinärt hög finish.

Victory Boats monteras i vårt grannland Estland, som har blivit en stor leverantör av marina produkter till de nordiska länderna. De har ett gediget kunnande inom båtbyggeri och är skickliga hantverkare. Båtarna monteras med europeiskt tillverkade komponenter och de normer som vi är vana vid. 

Victory Boats finns i två serier. Båda har skrov av helsvetsad aluminium med en extraordinärt hög finish. Open-serien har, förutom aluminiumskrovet, en innerline av glasfiber som ger ett mjukare intryck. A-serien är konstruerad i helaluminium till både skrov och innerline.

Victory Boats är välutrustade redan från början. Utrustningen som monteras är av välkända varumärken såsom Mercury, Garmin, Ultraflex, etc. Hamnkapell och dynor i hela båten är standardutrustning – även på den minsta modellen.

Välkommen in till din Interboathandlare för att hitta den Victory som passar dig bäst – din Victory!

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår