Silver båtar

Väl använd tid – med silverglans

Silver är fräcka och strömlinjeformade båtar – ett suveränt resultat av fokus på köregenskaper, säkerhetstänkande och stilsäker formgivning. Här kombineras de bästa egenskaperna hos hållbart marinaluminium med lättskött glasfiber. Silverbåtarna är bekväma, funktionella och sjövärdiga. Modellbredden tillfredsställer de flesta smaker och önskemål. De är idealiska för stugfolk och nöjesåkare såväl som fritidsfiskare.

Mångsidiga, tåliga och stabila
Med tåliga och stabila V-skrov passar Silverbåtar perfekt för vattenskidor i den lugna viken, sköna badturer, spännande utflykter och säkra transporter. De höga friborden och den omfattande standardutrustningen, såväl som tillbehören, gör Silver perfekta också för havsfisketuren. För dig som gillar fart och acceleration är båtarna även utformade för att hantera seriösa utombordare.

Praktiska, trygga och tilltalande
De första Silverbåtarna såg dagsljuset redan i början på 1990-talet. Då bestämde sig fem ambitiösa män för att tillverka hållbara, praktiska, trygga och designmässigt tilltalande motorbåtar – speciellt lämpade för Nordeuropas krävande förhållanden. Under årens lopp har Silvers modellprogram vuxit till sig och består nu av 3 olika modellserier. Silverbåtar tillverkas än idag till 100 % i Finland.

Silver modellserier och stora bredd
Alla modeller är mycket lättskötta och tåliga båtar. Sjövärdighet i en klass för sig. Konstruerade för att hålla i generationer.

  • X-Range: X-serien, BRX, har innerline och oömma skrov helt av marinaluminium med mycket goda sjöegenskaper.
  • Y-Range: Y-serien har oömma skrov av marinaluminium med mycket goda sjöegenskaper, samt en innerline i glasfiberarmerad plast. 
  • Z-Range: Z-serien är högkvalitativa renodlade glasfiberbåtar med mycket goda sjöegenskaper.

Välkommen in till din Interboathandlare – upptäck det stora modellprogrammet och hitta din Silver!

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår