Linder båtar

Ett större äventyr och friare liv

Linder aluminiumbåtar är idealiska för fritidsfiskare och folk som gärna provar nya vatten. Alla som lätt och smidigt vill kunna lasta båten på och av en trailer. Aluminiumet har fantastiska egenskaper. Det är hårt och hållbart – och samtidigt tillräckligt mjukt för att inte spricka vid litet för hård strandkänning. Linder är det perfekta valet för stugägare, sportfiskare och yrkesfolk som behöver en medtagbar båt som tål tuffa tag och kan dras upp på land.

Populära klassvinnare
Linder aluminiumbåtar är lätta roddbåtar och mindre styrpulpetbåtar avsedda för mindre utombordare. Tillverkade i korrosionsbeständigt flygplansaluminium. De framdrivs med motorer från 2,5 – 100 hk, dvs. från någon knop till hela 38 knop. Dessutom finns en serie praktiska och uppskattade kanoter i sortimentet.

Hälsningar från Småland
Linders produkter vilar på, och springer ur, en tämligen robust filosofi som formats i den småländska myllan under många generationer. Smart produktion och litet spill är en ”trend” som har funnits under sekler och varit helt naturlig i dessa trakter. Aluminium är ett material i ständigt kretslopp. Det är energikrävande vid den jungfruliga förädlingen – och redan vid den första generationens återvinning är det mer energieffektivt än andra material. Aluminium har många fördelar vid konstruktion. Lätt och ändå starkt. Låg korrosionsbenägenhet. Smidigt och formbart. Snygg och elegant finish. Sammetslen och varm yta.

Stabila, sjövärdiga och säkra
Materialvalet i kombination med väl utformade och beräknade skrovprofiler ger Linder aluminiumbåtar särdeles goda sjöegenskaper. År av gensvar från nöjda kunder och tester i t.ex. fackpress visar att Linderbåtar är mycket uppskattade för sin stabila och säkra konstruktion. De är extremt sjövärdiga, osänkbara och ändå lätta.

Välkommen in till din Interboathandlare – upptäck Linders värld av frihet och äventyr!

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår